Padel Zenter Båstad

PADEL ZENTER BÅSTAD

Inför sommarsäsongen 2019 tar Padel Zenter över driften av Norrvikens Kust Tennis & Padel Club som blir Padel Zenter Båstad. Klubben är en sommaranläggning med utebanor för både padel och tennis och har även ett klubbhus med shop och takläktare.

Klubben ligger i en fantastisk miljö i anslutning till havet och har även en egen badbrygga. Missa inte att besöka Scandinaviens finaste utomhusanläggning med en unik känsla. Vid frågor eller bokning av event/träningsläger inför sommaren 2019 vänligen kontakta:

bastad@padelzenter.se

www.padelzenter.se

Padel & Tennis & Företagsevent/Clinics

Spela både padel och tennis invid havet på våra två panorama padelbanor som inbjuder till en optimal visuell upplevelse för både publik och spelare. De två tennisbanorna har Clay Tech underlag och det senaste keramiska gruset som är fantastiskt att spela på och färgar inte av sig på kläder och skor. I shopen i klubbhuset finns alla produkter ni önskar samt förfriskningar

Ni är även varmt välkomna att boka in både padel- och tennisevent hos oss. Här har ni möjlighet att bjuda era kunder eller anställda på en fantastisk dag. Vi sätter ihop specialanpassade aktivitetspaket enligt era önskemål för att ge er en oförglömlig dag. Ni får självklart planera och genomföra era egna turneringar och event på egen hand om så önskas. Om ni vill ha hjälp av oss i personalen med upplägg och genomgång så är detta möjligt.

För mer information kring event och bokningar av banor kontakta:

bastad@padelzenter.se

Klubbhus & Brygga

Klubbhuset har två läktare med utsikt över våra padel- och tennisbanor vid tävlingar och event samt en underbar takterrass med en magisk utsikt över hav och anläggning. Här skapas en unik och trivsam miljö för umgänge med medspelare och vänner. Här finns det omklädningsrum med dusch, välutrustad shop samt enklare förtäring.

Anläggningen har tillsammans med intilliggande bryggan generösa ytor för aktiviteter såsom Yoga & andra gruppträningskoncept. Känsla av lugn och ro där man kan aktivera sig i en avslappnad miljö som skapar de bästa förutsättningarna för umgänge. Här ska umgänge, livskvalité och harmoni stå i centrum.

På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.