Omgivningarna

Goda grannar med Norrvikens Trädgårdar

Intill din nya bostad ligger Norrviken med sina sju olika stilträdgårdar, det nyuppförda växthuset med sin köksträdgård, ta en fika i caféet, ett glas egenproducerad champagne i baren eller mätta hungern med en smaksensation i restaurangen. Från 2019 kommer den omåttligt populära Hasses trädgård att flytta hit och även en ny Chocolateria öppnar. Norrviken är sedan länge en unik och fantastisk plats för bröllop, fester och andra betydelsefulla dagar.

Trädgården ändrar skepnad efter årstiderna och är lika fantastisk på våren som på hösten. Dessutom arrangeras spännande evenemang som Båstad Wine & Spirits Fair, Afternoon Tea Concert samt hantverksmässa med bilutställning.

Service

Som boende i Brf Norrvikens Kust kan du nyttja de servicetjänster vi erbjuder utöver den traditionella fastighetsförvaltningen. Det kan vara städtjänst eller andra specifika tjänster. Vårt nära samarbete med Norrviken ger dig tillgång till föreningens egen bikupa med direktleverans av honung samt den gemensamma odlingslotten i den nyuppförda köksträdgården.

Norrviken skräddarsyr självklart era egna personliga fester i trädgården och de tillhörande byggnaderna.

Byt racket mot drivern

Endast 2,5 kilometer från Norrvikens Kust ligger Båstad Golfklubb. Närheten gör det naturligt för samarbete och som boende i Brf Norrvikens Kust kommer du få förmånliga erbjudanden. Om du blir hungrig efter en dag på banan kan klubbens restaurang reta smaklökarna. Restaurangen drivs av Ulrika och Andreas på Mat & Möten. Deras senaste restaurang fick utmärkelsen Sveriges bästa golfkrog.

På Bjärehalvön finns även Åkagårdens GK, Torekov GK och ett antal andra fina banor. Tack vare det milda klimatet spelas de flesta banor med sommargreener även under vinterhalvåret.

Mer än ett sommarboende

Knappt 25 kilometer från Norrvikens Kust ligger Vallåsen med elva nedfarter och sju liftar. Vallåsen har ett av norra Europas största system för tillverkning av kanonsnö och håller öppet i snitt 72 dagar om året. Med en fallhöjd på 145 meter erbjuder Vallåsen pister för såväl nybörjare som proffs. Vill du hellre åka på längden finns även den möjligheten.

Seglarveckan Båstad

Seglarveckan Båstad går av stapeln första veckan i augusti. Oavsett om du bara är nyfiken på segling eller redan en inbiten entusiast, kommer du uppskatta de många aktiviteterna. Bland annat genomförs såväl SM och NM som EM och VM under veckan.

Båstad Bike Week

Med sina natursköna vägar och varierande terräng är Bjärehalvön ett paradis för cykelentusiasten. Varför inte delta i Båstad Bike Week som erbjuder motionslopp, tävlingar och arrangemang för den aktiva familjen? Vid sidan av elittävlingar, arrangeras även guidade turer för mountainbike och landsvägscykel.

På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.